skip to Main Content

MOE-VAGEKLACHTEN-HETZAT-DEPRI-BEKAF-UITGEPUT-TOTAL LOSSS ?!
Mind, mind the sign.
Bleke nerveuze kinderen, onhandelbaar, ongelukkig zijn ze.
Ze kunnen zich niet concentreren, zijn onrustig, lomp, Oost-Indisch doof, hangen op de bank als ze actief zouden moeten zijn, en zijn druk tegen bedtijd…
Ze kunnen zo onmogelijk tegemoet komen aan het verwachtingspatroon van hun ouders en de leerkrachten, ze raken ontmoedigd hun zelfvertrouwen kwijt.
Iedereen maakt zich zorgen, iedereen maakt zich boos, men gaat met deze kinderen van de ene arts naar de andere psycholoog, doe maar een antibioticumkuurtje, een slaapmiddeltje, een antidepressivumpje, groei-hormoontje, ritalinnetje, de anticonceptiepil.

VACCINATIES
Kent u de wetenschappelijk onderbouwde bezwaren van inentingen?  Neemt u de juiste beslissing als u uw kinderen laat vaccineren met de hele serie DKTP, BMR, HPV??
Ouders verdiep je alsjeblieft in dit fenomeen. U bent verantwoordelijk. Zie ‘vaccinaties’. Vraag Medivera naar artikelen over dit onderwerp, en ze komen uw kant op. En bedenk: vermoeide zieke mensen vormen makke schapen.
Ontwikkel daarom uw bewustzijn. Daar begint gezondheid en genezing mee.
Direct maar even de boodschap onderstaand aan de koters zelf, want sommige ouders zijn eigenlijk soms zelf ook niet helemaal goed wijs. Toch?

Beste Gabbers, Punkers, “Johnnies en Anita’s”
Het kan anders!
Als je het probleem werkelijk bij de horens wilt vatten, denk dan eens aan het volgende:
Je bent eigen beste dokter! Niemand anders weet precies hoe jij je voelt.
Zit niet langer dan een uur achter de computer.
Ga ff renne. Of scate. Of zwemme.
Ga op onderzoek, pak je vergrootglas en lees eens een spannend ingrediëntenlijstje van iets dat eetbaar lijkt maar het niet is.
Maak een inventarisatie van je klachten, in je biologieschrift of zo.
Want je hebt het volste recht op gezondheid, investeer daar eens in, kosnix.
Voor hetzelfde geld zit je lekker in je vel en heb je energie over! (Je hoeft dan niet meteen je  kamer op te gaan ruimen hoor J
Haal eens een boek over VOEDING in de bieb of vraag dat voor je verjaardag en maak zelf eens wat vaker een smakelijk culinair hoogstandje! Dat wordt enorm gewaardeerd.
Lees ook vooral boeken of bezoek sites over darmfunctie, weerstand, neurologie, PRObiotica, electrolyten/actie potentiaal, pH-waarde, en andere bestaansvoorwaarden.
Dan hoef je geen  keelontsteking te krijgen, geen antibiotica te slikken en daarmee ook je darmen en je stofwisseling niet te verpesten. En je voelt je met een paar weken vrolijker, energieker en “normaler”!
Je kunt gemakkelijk voorkomen dat je weerstand vermindert en dat je ziek wordt door dagelijks een portie elementaire voedingsstoffen te happen!
Liefst biologisch natuurlijk’.
Dat scheelt verzuim, je haalt gemakkelijker je examen en kunt snel veel geld verdienen om lekkere en verantwoorde voeding te kopen en nog sterker te worden en vooral véél leuke dingen te doen!
Iedereen blij toch? Geen gezeik meer aan je kop. Het is fantastisch om tegemoet te kunnen komen aan het algemeen verwachte en verplichte gemiddelde!
Wat heb je nou aan een hoofd vol wijsheid waar een uitgewoond lichaam  onderaan bungelt?
Verbreek éérst het samenlevingscontract met:

PARASIETEN
1 op de 4 wereldburgers heeft een intestinale parasiet, wormen, protozoa.
Het is infectie nr. 1, niemand begrijpt daarom eigenlijk dat daarover geheimzinnig moet worden gedaan. Daarom doe ik dat dan ook niet.
Parasieten worden doorgegeven door huisdieren en zitten vooral in zandbakken, ongewassen groente en vleesproducten en onder vuile nagels.
Belangrijk is dat we die gasten kwijtraken want wij delen onze voeding toch niet zomaar ongevráágd?!
Op de lange duur gaat zo’n commensaal eisen stellen waaraan we niet kunnen voldoen en we verzwakken, juist als we sterk moeten zijn in een hectische periode.
Let eens op buikpijn, kriebel aan de anus, regelmatige hoestbuien, hoofdpijn, veel eten maar niet aankomen, bleekheid en vooral KRINGEN onder de ogen, afwisselend verstopping en diarree.
Zit er leven in de drol? Soms zie je iets bewegen, maar wormpjes, eitjes en segmenten zijn niet altijd zichtbaar. Je kunt gewoon even een TFT (3-daagse ontlastingstest) laten doen via je huisarts.
Slik als die test positief is alsjeblieft niet zomaar chemische middelen!
Je laat je huid toch ook niet chemisch reinigen bij de stomerij!
Natuurlijke middelen zijn b.v.:
DNH Multiplant Vermica, Omphalia 11, Parafree, Paraway, Syntheses 101 Parasiet, Astragalus eleuterococcen complex of Artemisia complex.
Eet iedere dag rauwe wortels en knoflook, laat alle koezuivel, rundvlees, suiker en witmeelproducten staan.

ANTIBIOTICA
Ontstekinkje? Ja, wát voor een, viraal of bacterieel? Het wordt gewoon niet door de huisarts onderzocht. Terwijl tegen een virus géén antibioticum helpt. Dan slikt je dus voor niets van die troep.
Als je een AB-kuurtje hebt geslikt, bedenk dan eens dat niet alleen de onvriendelijke bacteriën het loodje leggen maar ook de vriendelijke, die in je darmen voedsel voorbewerken om opgenomen te kunnen worden in de bloedbaan.
Als deze bacteriën verdwijnen, gaan de tot nog toe vriendelijke plaatselijke schimmels uit hun dak omdat ze hun evenwicht kwijtraken en de ruimte krijgen (dysbiose).
Ze veranderen in dradentrekkende schimmels die weefsels perforeren, suikers consumeren en giftige afvalstoffen afscheiden, die storen op het centraal zenuwstelsel.
Systemisch persistent noem je dat. Het wordt een Candidiasis.
Door de “dysbiose” wordt de darmwand dunner en doorlaatbaar, dringen de voedingsstoffen erdoorheen en komen deels onverteerd in het bloed, als allergeen.
Dan gaat er een belletje rinkelen: paniek in de tent! Indringers!!!
Een intolerantiereactie. Goeie hemel, worden we dáár ff moe van! en sikkeneurig! en ongeconcentreerd! En duizelig! En onzeker, depri, prikkelbaar, slapeloos en vatbaar.
Gauw even een snoepje nemen om dat vervelende zweverige slappe gevoel kwijt te raken.
Nog maar een gevulde koek, misschien helpt een mars? En sigaretje een pilsje meer??!
Nee! Nee! En nog eens nee, lieve schatten!
Zo hou je alleen de ellende in stand!
Als je met zulke klachten wanhopig naar de dokter gaat zegt die misschien doodleuk: “neem wat dropjes extra voor je bloeddruk” of “je bent gewoon depressief!!”
Mooi niet dus.

ANTIDEPRESSIVA
Bezint eer je begint!
Want deze middelen hebben een onvoorspelbaar effect op een verstoord systeem.
Het zijn geen genéésmiddelen, maar symptoombestrijders, ze doen niets ter verbetering van de klacht, maar onderdrukken deze, daarom zouden ze eigenlijk DéPRESSIVA moeten heten!
Deze middelen hebben zoals je wel begrijpt een oplossend vermogen van nul komma nul en zijn er alleen voor als de dokter “het niet weet” en voor de handel, want er wordt vet aan verdiend.
Voor je het weet zit je eraan vast en heb je andere middelen nodig voor de bijwerkingen.
Mocht je er al aan verslaafd zijn, wanhoop niet, maar maak een plannetje met een natuurgeneeskundige, dan ben je er zo van af en word je meteen geholpen met de eerdere oorzaak van je klachten en kun je eindelijk ook weer eens normaal naar de w.c.
Met een beetje geluk komen dan ook je sexhormonen weer tot leven. Hoera.

BEN JE  DIE ZOETE ZOOI OOK ZO ZAT?
Staan er bij jou op school nog van die automaten met geplastificeerd geverfd suiker en ongewenste toevoegingen waar de school “lekker” aan verdient? Ach.
Wég met die gebitsperforators!
Bij het chemisch afval! Ál die A- en E-nummers en kleurstoffen in siliconenflesjes en plasticzakjes.
Worden er nog steeds geen eetbare producten verkocht?
Staak dan! Een spandoek met een treffende tekst werkt misschien beter.
-We willen vóeding, géén vúlling!-  Enfin, verzin zelf maar wat.
Eis genoeg-doening! (vitamines en mineralen, eiwitten, vetten en koolhydraten).
Wie lust er niet tussen de middag een verse fruitsalade of een pittige eigengemaakte soep in een glazen kom met een (h)eerlijk broodje gezond?
Of een lekkere pannekoek?
Of een groente smoothy?
Voer het in op school. Misschien wil de directeur wel meewerken en het verkrijgbare assortiment verbeteren.
En jullie flesjes bronwater of kruidenthee in plaats van blikjes “chemische reactie” te koop aanbieden.
Je wilt toch niet geconserveerd worden of langzaam maar zeker genetisch worden gemanipuleerd?
Je kunt toch beter vol-groeien?

PUUR NATUUR 

Je bent wat je eet: fris, gezond en lekker.
Wat doen we dus?
We nemen totdat de directie het assortiment heeft vervangen, gewoon een biologisch broodje met olijfhalvarine, kipfilet met banaan en suikervrije jam, chavrine met augurk, tonijn met tomaat en een winterwortel, breaburn-appel, kiwi of mango mee naar school. Zie ook ‘voeding’.
En een flesje Spa blauw. Of je eigen theezakje van salie, zoethout, of andere biologische soort. Introduceer “een thermoskan in de klas of op het schoolplein”.
Wie doet prettig gestoord mee?

VOOR DE MEIDEN
Hartstikke vervelend als je last hebt van premenstrueel syndroom, menstruatiepijn, overmatig bloedverlies, je zou misschien wel liever als jongen geboren zijn.
Toch zijn er goede middelen die de klachten kunnen verminderen. Kies niet meteen voor de anticonceptiepil. Deze kan zelf ook een aantal klachten geven. Besef dat je je cyclus verstoort met chemische stoffen. Dat die hormonale manipulatie invloed kan hebben gedurende 15 jaar en de opties op een gezonde zwangerschap en baby kan beïnvloeden.
Zoek zelf naar oplossingen, ga naar een homeopaat, CAM-arts of natuurgeneeskundig behandelaar.
Bescherm je lichaam en denk aan de toekomst.

ALS JE ROOKT
Als je rookt en wilt stoppen, volg dan gewoon bovenstaand advies, want wie zich prettig voelt, heeft geen sigaret nodig en kan heldere standvastige besluiten nemen.
Sta je zelf een sigaretje toe, als je nog niet kunt stoppen, anders wordt je er zenuwachtig van en ga je juist meer roken.
Dan kun je het op een goed moment ook jezelf verbieden, als je je beter voelt en je inziet dat een sigaret geen enkele toegevoegde waarde heeft.
Wat helpt is een rij met voordelen en een rij met nadelen van roken maken en het bespreekbaar houden, zonder (zelf-)verwijt.

P.s. Onderwijs moet óók gericht zijn op het verstaan van de taal van je lichaam, het is je motor, je beste transportmiddel, kostbaarste gereedschap… en een zeer gevoelig afgestelde chemische fabriek.
Wees er zuinig op, dan voorkom je latere gezondheidsklachten en word je wijs, gelukkig, rijk en oud!

Back To Top